Isbjörn of Sweden

-
Nordic KidsWear AB grundades 2005 av Maria Frykman Forsberg och Camilla Schmidt. Affärsidén föddes när de fick sina första barn och inte kunde hitta ändamålsenliga ytterkläder till dem för att kunna fortsätta leva det aktiva outdoorliv som de var vana vid. De valde då att lansera en egen kollektion barnkläder med stor funktionalitet som inte behövde ge avkall på varken design eller kvalitet.

Isbjörn of Sweden

(178 produkter)

Barnen i fokus

Isbjörn of Sweden sätter barnens behov i fokus. Precis på samma sätt man skulle designa en klädkollektion för vuxna designar de för barnen. De tar barnen på allvar och vet att det är lika stora behov av kvalitet och funktion i deras plagg som för vuxna.Investera i kvalitativa ytterkläder


Se över vårt utbud av varma och tåliga vinterkläder från Isbjörn Of Sweden och hitta dina barns favoriter. Bra kläder för dina barn är aldrig en dålig investering. Ge dig ut tillsammans med ditt barn och lek så länge ni önskar!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!