Ivanhoe

-
Ivanhoe grundades i Gällstad, i den svenska textilindustrins vagga. Här, bland djupa skogar, porlande bäckar och spegelblanka sjöar, har människor tillverkat kläder i århundraden. Genom arv från sina förfäder har dagens generation och nuvarande ägare till Ivanhoe en skatt. En skatt i form av kunskap om metoder för att få ut det mesta av ett tyg.

Ivanhoe

(137 produkter)

Välj bland olika plagg


Med de senaste teknikerna och materialen kan de tillverka unika plagg. Kläderna är både vackert stilrena, funktionella och hållbara i såväl materialsynpunkt som i miljösynpunkt. Oavsett om du söker efter underställ, yttertröjor, mössor eller scarfs kan du hitta dem i Ivanhoe Of Swedens sortiment.Plagg av finaste lammull


Många av deras plagg är tillverkade i finaste lammull som värmer gott i den svenska vintern. Filtrera din sökning genom att ange önskad storlek och prisklass för bättre överblick och gör sedan er beställning direkt här hos oss på Outnorth.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!