Flisan WB - ID: A007907

IvanhoeFlisan WB

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Flisan WB från Ivanhoe

Flisan WB är en vindtät jacka i 100% fin merinoull. Jackan har även utrustats med en armficka med dragkedjestägning, två dragkedjeförsedda handfickor och så går den att justera i nederkant. Ryggen är lite elastisk vilket gör att den är mer följsam med dina rörelser och får en bättre passform.
Merinoullens egenskaper ser till att ge värme när det kallt eller svalka när det är varmt och den transporterar bort fukt från kroppen.

100% merinoull.
Ivanhoe Of Sweden grundades i Gällstad, i den svenska textilindustrins vagga. Här, bland djupa skogar, porlande bäckar och spegelblanka sjöar, har människor tillverkat kläder i århundraden. Genom arv från sina förfäder har dagens generation och nuvarande ägare till Ivanhoe en skatt. En skatt i form av kunskap om metoder för att få ut det mesta av ett tyg.

Mer från Ivanhoe

Visa alla Vardagströjor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!