Pro WB - ID: A028962

Kampanj

IvanhoePro WB

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Pro WB från Ivanhoe

Pro WB från Ivanhoe är en vindtät herrtröja i fin merinoull med tekniskt foder som släpper igenom överskottsvärme och fukt från kroppen men blockerar kalla vindar från att leta sig in. Stretchig rygg ger ökad rörelsefrihet och den halvlånga dragkedjan fram bidrar med mer ventilation när det behövs. Material: 100% merinoull
Egenskaper för Pro WB:
Material: Merinoull
Dragkedja: Kort
Huva: Nej
Vindtät: Ja
Ivanhoe Of Sweden grundades i Gällstad, i den svenska textilindustrins vagga. Här, bland djupa skogar, porlande bäckar och spegelblanka sjöar, har människor tillverkat kläder i århundraden. Genom arv från sina förfäder har dagens generation och nuvarande ägare till Ivanhoe en skatt. En skatt i form av kunskap om metoder för att få ut det mesta av ett tyg.

Mer från Ivanhoe

Visa alla Vardagströjor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!