Underwool Evert pant - ID: A003520

IvanhoeUnderwool Evert pant

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Underwool Evert pant från Ivanhoe

Ivanhoe Underwool Evert pant är en skön underställsbyxa av extra fin 160g merinoull. 
Ivanhoe Underwool Evert Pant håller dig torr och varm. Tillverkade av extra fin merinoull som inte kliar, om man inte är superkänslig förstås. Ullens naturliga egenskaper gör den helt oslagbar som material i underställ. Ullen värmer när det är kallt och ger en kylande effekt när det är varmt. De antibakteriella egenskaperna gör plagget så gott som luktfritt.
 
 • 100% merinoull
 • micron 18,5 
Ivanhoe Of Sweden grundades i Gällstad, i den svenska textilindustrins vagga. Här, bland djupa skogar, porlande bäckar och spegelblanka sjöar, har människor tillverkat kläder i århundraden. Genom arv från sina förfäder har dagens generation och nuvarande ägare till Ivanhoe en skatt. En skatt i form av kunskap om metoder för att få ut det mesta av ett tyg.

Mer från Ivanhoe

Visa alla Underställsbyxor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!