365 Getaway 26 Pack - ID: A058307

Jack Wolfskin365 Getaway 26 Pack

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om 365 Getaway 26 Pack från Jack Wolfskin

365 Getaway 26 Pack är en mindre, vattentät reseryggsäck från Jack Wolfskin som är perfekt om du är på resande fot. Den stora huvudfacket rymmer kläder och utrstning, och har även två inre fickor, varav den ena är anpassad för en vätskeblåsa. Småprylar kan placeras i framfickan för enkelt åtkomst. 365 GETAWAY är tillverkad av ett robust, vattentätt tyg och är väldigt bekväm att bära.
 • Utrustad med det flexibla ACS Tight bärsystemet som placerar ryggsäcken väldigt nära ryggen för total rörelsefrihet. Det fördelar belastningen jämt och är väldigt ventilerat. 
 • Justerbar bröstrem med nödvissla
 • Höftbältet kan stuvas undan vid behov
Egenskaper för 365 Getaway 26 Pack:
Packvolym: 26 L
Vikt: 920 g
Yttermått cirka (Bredd x Djup x Höjd): 37 x 13 x 55 cm
Höftbälte: Ja
Bröstrem: Ja
Toppöppning: Dragkedja
Frontöppning: Ja
Integrerat regnskydd: Nej
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Vardagsryggsäckar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!