Jack WolfskinAcs Hike 22 Women Pack

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Acs Hike 22 Women Pack från Jack Wolfskin

Acs Hike 22 Women Pack är en multifunktionell vandringsväska från Jack Wolfskin som passar utmärkt till dagsutflykter. Med avancerad klimatkomfort som är vanligt för ACS bärsystem. Denna modell har smalare remmar och är utformad för damer. Stoppa ner provisioner och din skaljacka i det lättåtkomliga huvudfacket. Bottenfacket kan separeras from huvudfacket, vilket är smidigt om du t.ex behöver packa ner blöta kläder eller handdukar separat från den andra packningen. Det finns också praktiska fickor på midjebältet för exempelvis energikakor eller en vattenflaska. 

Det finns en utvecklingsbar flaskhållare så att du lätt kommer åt ditt vatten. När du vandrar snabbt, upp eller ner i varmt väder så håller ACS ryggsäcken dig bekväm och torr. Den enda kontaktpunkten med din rygg är det luftgenomträngliga mesh-tyget, och det finns är en glipa mellan ryggsäckens baksida och din rygg som tillåter frisk luft att cirkulera.100% Polyamid
foder: 100% Polyester
Egenskaper för Acs Hike 22 Women Pack:
Packvolym: 22 L
Vikt: 1020 g
Yttermått cirka (Bredd x Djup x Höjd): 58 x 28 x 20 cm
Höftbälte: Ja
Avtagbart höftbälte: Nej
Bröstrem: Ja
Ställbar rygglängd: Nej
Snölås: Nej
Anpassad för vätskesystem: Ja
Vätskesystem ingår: Nej
Toppöppning: Dragkedja
Frontöppning: Ja
Bottenöppning: Ja
Organizer: Nej
Integrerat regnskydd: Ja
Grenrem: Nej
Fäste för kastlina: Nej
Vapenficka: Nej
Stolfunktion: Nej
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Vandringsryggsäckar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!