Jack WolfskinAcs Hike 38 Pack

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Acs Hike 38 Pack från Jack Wolfskin

Acs Hike 38 Pack är en vandringsryggsäck från Jack Wolfskin. Över ängar, upp i berget eller längs med åsen - på energiska dagsutflykter så kan Acs Hike 38 Pack förvara allt du behöver. Allt från din skaljacka till dina energibars. Detta är den största modellen i Jack Wolfskins ACS Hike serie, med extra bra ryggventilation. Din karta, GPS och dina energibars kan enkelt förvars i midjebältes fickan, framfickan eller toppfacket. Det finns plats för resten av ditt kit i det stora huvudfacket och bottenfacket.

När du vandrar i snabb takt upp eller nej i väldigt varmt väder så ser ACS ryggsäcken till att hålla dig både bekväm och torr. ACS upphängningssystemet ser till så att det blir en uppfräschande luft-genomströmning över din rygg, och den enda delen som gör kontakt med din rygg är det luftiga mesh-tyget. Det är även en glipa mellan baksidan av ryggsäcken och ryggen så att frisk luft ständigt kan cirkulera. 
Egenskaper för Acs Hike 38 Pack:
Kön: Unisex
Packvolym: 38 L
Vikt: 1370 g
Yttermått cirka (Bredd x Djup x Höjd): 60 x 35 x 17 cm
Höftbälte: Ja
Avtagbart höftbälte: Nej
Bröstrem: Ja
Ställbar rygglängd: Nej
Snölås: Ja
Anpassad för vätskesystem: Ja
Vätskesystem ingår: Nej
Toppöppning: Fast Topplock
Frontöppning: Nej
Bottenöppning: Ja
Organizer: Nej
Integrerat regnskydd: Ja
Grenrem: Nej
Fäste för kastlina: Nej
Vapenficka: Nej
Stolfunktion: Nej
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Vandringsryggsäckar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!