Activate Light Pants Women - ID: A028554

Jack WolfskinActivate Light Pants Women

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Activate Light Pants Women från Jack Wolfskin

Activate Light Pants är de lättaste av alla Jack Wolfskins activate softshell byxor. De väger mindre än tre energichokladkakor vilket gör dem till ett bra val för resor där varje gram spelar roll. De passar utmärkt till dynamisk vandring, krävande terräng och resa med lätt packning. Activate Light Pants Women har en tight, hudnära passform och de är så flexibla att du kan lita på dem oavsett vilken rörelse du gör. Dessutom har de en vind-och vattenresistent finish.
Egenskaper för Activate Light Pants Women:
Huvudmaterial: Syntet
UV-skyddsfaktor (SPF): 50
Antal fickor: 3 st
Stretch: Ja
Antal bakfickor: 1 st
Antal framfickor: 2 st
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Vandringsbyxor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!