All Terrain 7 Texapore Mid Women - ID: A028507

Kampanj

Jack WolfskinAll Terrain 7 Texapore Mid Women

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om All Terrain 7 Texapore Mid Women från Jack Wolfskin

All Terrain 7 Texapore Mid Women är en klassisk vandringskänga från Jack Wolfskin som funkar utmärkt för längrvandringar. Sulan är designad för att du ska kunna gå långa distanser i komfort. De mildrar varje steg för att minska ansträngningen av dina fötter och leder. Texapore membranet håller dina fötter torra i regn eller om du korsar ett vattendrag. Och om vatten ändå skulle komma in på ovansidan av kängan så torkar fodret snabbt så att du är redo för morgondagens vandring. Gjorda i mocka och ett väldigt vattenresistent och robust textilmaterial.
Egenskaper för All Terrain 7 Texapore Mid Women:
Membran: Texapore
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Vandringskängor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!