Andean Plateau Jacket Men - ID: A028578

Kampanj

Jack WolfskinAndean Plateau Jacket Men

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Andean Plateau Jacket Men från Jack Wolfskin

Andean Plateau Jacket Men är en fleecejacka från Jack Wolfskin. Passar bra när du vandrar i kallt väder eller högt upp i bergen och behöver varma kläder. Jackan är designad för ambitiösa bergsklättrare och vandrare. När det börjar bli kyligt så håller Andean Plateau Jacket dig varm, och insidan är mjuk och behaglig mot kroppen. Gjord i Polartec Power Stretch - som är extremt stretchigt. Jackan är därför perfekt för dynamiska aktiviteter som kräver stor rörelsefrihet. Elastanet i materialet ser till så att jackan alltid sitter skönt oavsett hur svår terrängen är. 
Egenskaper för Andean Plateau Jacket Men:
Material:
Huva: Nej
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!