Argon Jacket Kids - ID: A058252

Jack WolfskinArgon Jacket Kids

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Argon Jacket Kids från Jack Wolfskin

Argon Jacket Kids är en väldigt funktionell barnjacka från Jack Wolfskin som är idealisk för mer energiska friluftsaktiviteter. Jackan är vindtät och mycket andningsbar. Microguard Superloft-fyllning känns som dun och erbjuder optimal värme utan att tynga ner. Kan bäras som ett värmande mellanlager under en skaljacka, eller som ett lättare ytterplagg som skyddar mot kyliga vindar.
 • Yttermaterial och foder: 100% Polyamid. Fyllning: 100% Polyester
Egenskaper för Argon Jacket Kids:
Vattentät: Nej
Vikt: 230 g
Huvudmaterial: Polyamid
Huva: Nej
Antal fickor: 2 st
Vindtät: Ja
Fyllning: Syntet
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Mellanlagersjackor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!