Arroyo Women - ID: A028519

Kampanj

Jack WolfskinArroyo Women

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Arroyo Women från Jack Wolfskin

Arroyo Women från Jack Wolfskin är regnjackan du ska välja om du vill ha en simpel, robust och funktionell jacka. Med denna jacka kan du gå i regnet hela dagen utan problem och njuta av den komfort man kan förvänta sig av Texapore. Huvan kan justeras med två enkla handrörelser så att du får en klar och obehindrad vy av världen runt omkring dig.
Egenskaper för Arroyo Women:
Membran: Texapore
Huvudmaterial: Syntet
Huva: Fast
Membranteknik: 2-lagers
Antal fickor: 3 st
Vattenpelare: 10,000 mm
Andningsförmåga: 6000 gram/m2/24h
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Skaljackor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!