Camio Road Jacket - ID: A028526

Jack WolfskinCamio Road Jacket

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Camio Road Jacket från Jack Wolfskin

Camio Road Jacket är en resejacka från Jack Wolfskin som har en moderiktig hög krage och en funktionell, avslappnad look. Den känns lätt och naturlig, vilket gör den bekväm att bära när du är på resande fot eller till vardags. De fyra fickorna är även väldigt praktiska när du är på språng. Function 65 materialet består av syntetiska fibrer och ekologisk bomull, och kombinerar robusthet med  komfort. Den gör också att du kan ta det lugnt om det regnigt eller blåsigt eftersom materialet är vind-och vattenresistent.
Egenskaper för Camio Road Jacket:
Huvudmaterial: Polyester
Antal fickor: 4 st
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!