Cloudburst Pants Women - ID: A028514

Kampanj

Jack WolfskinCloudburst Pants Women

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Cloudburst Pants Women från Jack Wolfskin

Cloudburst Pants Women från Jack Wolfskin är överdragsbyxor gjorda i ett 2,5 lagers Texapore Ribstop material. Detta gör dem väldigt lätta och enkla att packa så att du alltid kan ha dem med dig. Stoppa ner dem i din vandringsvecka, eller bär dem kanske på promenaden till jobbet. Detaljerna på byxorna är fokuserade på funktionalitet, bensluten kan dras åt och passformen tillåter stor rörelsefrihet, även när du bär flera lager. 100% POLYAMIDE
Vattentäthet: 10,000 mm 
MVTR: > 6000 g/m²/24
Egenskaper för Cloudburst Pants Women:
Huvudmaterial: Syntet
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Regnbyxor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!