Cloudburst Smock Men - ID: A028522

Kampanj

Jack WolfskinCloudburst Smock Men

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Cloudburst Smock Men från Jack Wolfskin

Cloudburst Smock Men är en lätt, vattentät anorak från Jack Wolfskin gjord i ett slitstarkt Texapore material som kommer hålla dig torr tills du når din destination. Du kommer kunna njuta av komforten hela vägen. Allt du behöver kommer dessutom finnas nära till hands, så som karta, GPS osv eftersom de enkelt kan förvaras i den stora frontfickan. Sen när det slutar regna så kan du enkelt stoppa ner jackan i din väska. 100% POLYAMID
Egenskaper för Cloudburst Smock Men:
Membran: Texapore
Huvudmaterial: Syntet
Vattenpelare: 10000 mm
Andningsförmåga: 6000 gram/m2/24h
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Regnjackor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!