Colorado Flex - ID: A028520

Jack WolfskinColorado Flex

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Colorado Flex från Jack Wolfskin

Colorado Flex är en regnjacka från Jack Wolfskin gjord i extra mjukt Texapore material med flexzoner för ökad komfort och rörlighet, från ditt första steg till ditt sista. Under längre distanser eller dagsutflykter, upp i berg eller i låglandet, i regn eller solsken, Colorado Flex är jackan för dig. Den är bekväm och mångsidig. När du rör på dig mycket kommer du svettas i mellan åt, och det är där ventilations blixtlåsen under armarna kommer hjälpa dig. Colorado Flex har en system dragkedja. Vilket betyder att jackan kan kombineras med en kompatibel innerjacka i vinter, så att du kan bära den året runt.


100% POLYAMID
Egenskaper för Colorado Flex:
Membran: Texapore
Huvudmaterial: Syntet
Huva: Avtagbar
Membranteknik: 2-lagers
Vattenpelare: 10000 mm
Andningsförmåga: 6000 gram/m2/24h
Stretch: Ja
Pit zips: Ja
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Skaljackor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!