Crosser 18 Pack - ID: A028620

Jack WolfskinCrosser 18 Pack

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Crosser 18 Pack från Jack Wolfskin

Crosser 18 Pack är en kompakt dagväska från Jack Wolfskin som kan passar bra både till jobbet och till dagsutflykten, med plats för de mycket. Crosser omdefinierar konceptet med en multifunktionell väska. Denna mångsidiga väska har smarta funktion för både vardags och outdoor aktiviteter. Den är designad för att bära den utrustning du behöver, så som ett vätskesystem och vandringsstavar. När du är redo att ge dig ut på vandringen är det bara att spänna fast dina vandringsstavar på din Crosser väska och ge dig av. Du kan även med fördel cykla till jobbet med väskan då den har blivit utrustad med flera reflexer och ett fäste för ditt LED ljus. Dessutom så finns det ett regnskydd i bottenfacket av väskan som du snabbt kan dra ut om det skulle behövas.

Det finns också plats för din surfplatta eller laptop som du kan behöva på jobbet. Men om du skulle vandra i stället för att jobba så går laptop facket att använda som ett vätskefack. 
Egenskaper för Crosser 18 Pack:
Kön: Unisex
Packvolym: 18 L
Vikt: 920 g
Yttermått cirka (Bredd x Djup x Höjd): 27 x 22 x 49 cm
Höftbälte: Ja
Avtagbart höftbälte: Ja
Bröstrem: Ja
Ställbar rygglängd: Nej
Snölås: Nej
Anpassad för vätskesystem: Ja
Vätskesystem ingår: Nej
Toppöppning: Dragkedja
Frontöppning: Ja
Bottenöppning: Nej
Organizer: Ja
Integrerat regnskydd: Ja
Grenrem: Nej
Fäste för kastlina: Nej
Vapenficka: Nej
Stolfunktion: Nej
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Vardagsryggsäckar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!