Culture Duffle - ID: A028651

Jack WolfskinCulture Duffle

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Culture Duffle från Jack Wolfskin

Oavsett om du badar i ett badrum på ett hostel eller om du tvättar dig snabbt i skogen, så passar Culture Duffel från Jack Wolfskin utmärkt för att förvara dina hygienvårdsartiklar, oavsett var du är. Du kan enkelt hänga upp den på kroken, eller ställa den utan att den kommer välta. Ett brett blixtlås gör det enkelt att snabbt få en översikt över innehållet i väskan. Det finns dessutom ett elastiskt band på insidan där du kan förvara en tandborste. 100% POLYESTER
Egenskaper för Culture Duffle:
Upphängningskrok: Ja
Spegel: Ja
Packvolym: 5 L
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Necessärer

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!