Ecoloader 12 Bag - ID: A073133

Jack WolfskinEcoloader 12 Bag

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Ecoloader 12 Bag från Jack Wolfskin

Ecoloader 12 Bag är en symmetrisk axelväska från Jack Wolfskin som är tillverkad av 100% hållbara och återvunna material. Alla syntetmaterial - tyget, tråden och alla beslag - är 100% återvunna och GRS-certifierade. Sju återvunna plastflaskor användes vid tillverkningen. Blixtlåset är tillverkat av metall för extra hållbarhet. BLOOM ™ -skummet i axelremmen och ryggpanelen är tillverkade av alger, en förnybar biomassa. När algerna skördas så rengörs vatten och återcirkuleras tillbaka till miljön. Det betyder att 35 liter filtrerat vatten återförs till miljön när Ecoloader tillverkas. Ecoloader är utformad för att du snabbt ska få åtkomst till dina prylar, men ett blixtlås som löper längs md hela väskans framsida. En dold ficka på väskans baksida är perfekt för dina värdesaker. Ett funktionellt, hållbart och miljövänligt val.
Egenskaper för Ecoloader 12 Bag:
Mått Längd x Bredd x Höjd: 270 x 50 x 400 mm
Packvolym: 12 L
Vikt: 350 g
Laptopfack: Nej
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Axelväskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!