Ecoloader 24 Pack - ID: A073132

Kampanj

Jack WolfskinEcoloader 24 Pack

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Ecoloader 24 Pack från Jack Wolfskin

Ecoloader 24 Pack är stabil ryggsäck Jack Wolfskin som är utvecklad för en aktiv livsstil. Alla syntetmaterial - tyget, tråden och alla beslag - är 100% återvunna och GRS-certifierade. Sju återvunna plastflaskor användes vid tillverkningen. Blixtlåset är tillverkat av metall för extra hållbarhet. BLOOM ™ -skummet i axelremmen och ryggpanelen är tillverkade av alger, en förnybar biomassa. När algerna skördas så rengörs vatten och återcirkuleras tillbaka till miljön. Det betyder att 59 liter filtrerat vatten återförs till miljön när Ecoloader tillverkas. Ecoloader är utrustad med ACS tight bärsystem som säkerställer att det är bekvämt att bära väskan även om den är tungt lastad. Alla detaljer är väl uttänkta för bästa funktionalitet.
Egenskaper för Ecoloader 24 Pack:
Kön: Unisex
Hållbarhet: Bluesign
Mått Längd x Bredd x Höjd: 330 x 80 x 530 mm
Packvolym: 24 L
Vikt: 87 g
Yttermått cirka (Bredd x Djup x Höjd): 33 x 8 x 53 cm
Anpassad för vätskesystem: Nej
Laptopfack: Nej
Integrerat regnskydd: Ja
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Vardagsryggsäckar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!