Eds Dynamic Pro 48 Pack - ID: A028617

Jack WolfskinEds Dynamic Pro 48 Pack

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Eds Dynamic Pro 48 Pack från Jack Wolfskin

Eds Dynamic Pro 48 Pack från Jack Wolfskin är en pålitlig följeslagare på på alla turer oavsett väder. Det ergonomiska EDS bärsystemet är väldigt flexibelt och du kan enkelt justera rygglängden, länd-dynan och vinkeln på midjebältet. Detta flexibla system ger dig god kontroll över packningens fördelning och tillåter dig full rörelsefrihet när du är ute och går. Eds Dynamic Pro 48 Pack har ett vattentätt huvudfack som är perfekt för när du vandrar på regniga dagar. På så sätt kan du hålla mer känslig utrustning och kläder torra. Rull-topp förslutningen håller det vattentätt.

Huvudfacket är täckt att en front flik med två extra fack under för extra förvaring. Bakom huvudfacket finns det dessutom en större ficka där du kan förvara en vätskebehållare. På utsidan av väskan finns det fästen för vattenflaska, vandringsstavar eller annan utrustning. 

Egenskaper för Eds Dynamic Pro 48 Pack:
Kön: Unisex
Packvolym: 48 L
Vikt: 1800 g
Yttermått cirka (Bredd x Djup x Höjd): 33 x 31 x 80 cm
Höftbälte: Ja
Avtagbart höftbälte: Ja
Bröstrem: Ja
Ställbar rygglängd: Ja
Snölås: Ja
Anpassad för vätskesystem: Ja
Vätskesystem ingår: Nej
Toppöppning: Fast Topplock
Frontöppning: Ja
Bottenöppning: Ja
Organizer: Nej
Integrerat regnskydd: Ja
Grenrem: Nej
Fäste för kastlina: Nej
Vapenficka: Nej
Stolfunktion: Nej
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Vandringsryggsäckar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!