Exolight Women - ID: A028457

Jack WolfskinExolight Women

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Exolight Women från Jack Wolfskin

Exolight Women från Jack Wolfskin är en vattentät, andningsbar, flexibel och bekväm softshell jacka med hardshell attribut. Den kombinerar en hardshell jackas prestanda med en softshell jackas komfort. Dessutom erbjuder det extremt vattentäta Texapore Hyproof materialet utmärkt skydd när det regnar och blåser kraftigt. När du pressar dig själv i uppförsbackarna så kommer verkligen softshell materialet till sin rätt. Jackan andas bra och stretchen ger dig rörelsefriheten du behöver, vilket är bra när du använder vandringsstavar och behöver kunna ta ut rörelserna . Blixtlåsen under armarna kan öppnas för att släppa in frisk luft när du behöver svalka av dig. Det finns plats fin din GPS och andra småsaker i de 5 fickorna. Höftfickorna är dessutom upphöjda så att du enkelt kan komma åt dem även när du bär en ryggsäck med midjebälte. 

Sen när du känner att du vill ta av jackan kan du enkelt packa ner den i din väska, den tar minimalt med plats och alltid är smidig att ta med sig. 
Egenskaper för Exolight Women:
Membran: Texapore
Huvudmaterial: Syntet
Huva: Fast
Membranteknik: 2-lagers
Vattenpelare: 10000 mm
Andningsförmåga: 6000 gram/m2/24h
Stretch: Ja
Pit zips: Ja
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Skaljackor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!