Floorsaver Lighthouse Ii Rt - ID: A028644

Jack WolfskinFloorsaver Lighthouse Ii Rt

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Floorsaver Lighthouse Ii Rt från Jack Wolfskin

Floorsaver Lighthouse Ii Rt from Jack Wolfskin är en separat golvskydds presenning för LIGHTHOUSE II RT. Stenar och grenar kan skada ditt tältgolv, men Floorsaver skyddar ditt golv från att bli skadat av skarpa objekt. På så sätt kan du öka levnadslängden på ditt tält. Golvskyddet är något mindre än tältgolvet för att förhindra att vatten samlas mellan golvet och presenningen. Floorsaver är enkel och snabb att använda, bara fäst det med de elastiska öglorna.

 • HYDROFILM POLYESTER 150D: hållbar, vattentät golvskydds material (10,000 mm)
 • Integrerad packväska'
 • Packmått: 26 x 22 x 5
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Tälttillbehör

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!