Flyweight Forest Leaf Men - ID: A028530

Jack WolfskinFlyweight Forest Leaf Men

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Flyweight Forest Leaf Men från Jack Wolfskin

Flyweight Forest Leaf Men är en ultralätt, träningsjacka från Jack Wolfskin som andas bra. Oavsett om du terräng löper, joggar eller cyklar mountain bike så kommer Flyweight ge dig det skydd du behöver. Det andningsbara Flex Shield Airlite materialet är extra lätt och stretchigt, den reglerar din kroppstemperatur och följer varje rörelse du gör. När vädret skiftar mellan sol, vind och regn så kommer Flyweight Forest Leaf Mean hålla dig torr. Om du tränar på kvällen kommer också det reflektiva detaljerna se till att du håller dig synlig. Dessutom går den att packa ihop till näst intill inget och passar lätt i en midjeväska. 
Egenskaper för Flyweight Forest Leaf Men:
Huvudmaterial: Polyester
Stretch: Ja
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Löparjackor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!