Freeman 65 Pack (Spring 18) - ID: A028622

Jack WolfskinFreeman 65 Pack (Spring 18)

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Freeman 65 Pack (Spring 18) från Jack Wolfskin

Freeman 65 Pack är en stor, rubust och fullt utrustad reseväska från Jack Wolfskin med ett mångsidigt topfack. Det är den näst största ryggsäcken i Jack Wolfskins Froniter bagage serie och den har en kapacitet på hela 65 liter, så att du får plats med en hel del kläder och utrustning. När det kommer till packning av Freeman så kan du enkelt fördela allt mellan huvudfacket, sidofickorna och frontfickan. Viktiga småsaker kan du förvara i toppöppningen, och du kan dessutom lösgöra locket och använda det som axelväska över dagen. Väskan bär du dessutom bekvämt tack vare X-transition upphängnings anordningen. Det tåliga materialet tål det mesta och slits på ett snyggt sätt.
Egenskaper för Freeman 65 Pack (Spring 18):
Kön: Unisex
Packvolym: 65 L
Vikt: 3110 g
Yttermått cirka (Bredd x Djup x Höjd): 42 x 34 x 84 cm
Höftbälte: Ja
Avtagbart höftbälte: Ja
Bröstrem: Ja
Ställbar rygglängd: Ja
Snölås: Ja
Anpassad för vätskesystem: Ja
Vätskesystem ingår: Nej
Toppöppning: Avtagbart Topplock
Frontöppning: Ja
Bottenöppning: Ja
Organizer: Ja
Integrerat regnskydd: Nej
Grenrem: Nej
Fäste för kastlina: Nej
Vapenficka: Nej
Stolfunktion: Nej
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Vandringsryggsäckar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!