Gravity Flex Men - ID: A028528

Kampanj

Jack WolfskinGravity Flex Men

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Gravity Flex Men från Jack Wolfskin

Gravity Flex Men är en väldigt vindtät och robust softshell jacka från Jack Wolfskin som andas bra och har flera flex-zoner. Väldigt stretchiga flex zoner på baksidan och armarna innebär att du knappt kommer märka att du har på dig något. Materialet känns skönt mot huden tack vare den borstade insidan, som transporterar fukt snabbt och effektivt. Jackan har ett 2-lagers membran, stormlock materialet är vindtätt, och andas bra. Men även Gravity Flex och Flex Shield materialet har adderats vilket gör att varm, fuktig luft transporteras ut mycket effektivare. Lättare skurar rinner helt enkelt bara av jackan, och formen på huvan gör så ditt ansikte och huvud är skyddat. De stora höftfickorna är upphöjda så att de ska vara enklare att komma åt när du klättrar med sele eller bär en vandringsväska. Mesh materialet inuti fickorna gör också att du enkelt kan lämna dem öppna om du vill ha extra ventilation.

Den vänstra fickan kommer också med en speciell ficka för telefonen i mesh, på så sätt kan du ha din mobil i samma ficka som dina nycklar utan att riskera att skärmen får repor. 

Lager 1: 59% polyamid 30% polyester 11% elastan
Lager 2: 91% Polyester 9% Elastan
Egenskaper för Gravity Flex Men:
Huvudmaterial: Polyester
Huva: Fast
Membranteknik: 2-lagers
Antal fickor: 3 st
Leverantörens namn: Gravity Flex Men
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Skaljackor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!