Helium High Women's - ID: A058241

Jack WolfskinHelium High Women's

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Helium High Women's från Jack Wolfskin

Helium High Women's är en lätt och varm dunjacka från Jack Wolfskin som passar precis lika bra på snöiga gator som på vinterstigen. Jackan har en hög krage för att hålla nacken varm. STORMLOCK yttertyg stänger ut den kalla vinden, vilket ökar isoleringsförmågan. Jackan packas ner till en kompakt storlek i den medföljande packpåsen så att den alltid är enkel att ta med sig. Ett utmärkt mellanlager under en skaljacka på hösten och vintern eller som ett lättare ytterplagg på våren.
 • Damstorlekar
 • Yttermaterial & Foder: 100% Polyester
Egenskaper för Helium High Women's:
Fillpower: 700 cuin
Vikt: 410 g
Huvudmaterial: Polyester
Huva: Nej
Antal fickor: 2 st
Vindtät: Ja
Fyllning: Ankdun
Andel dun: 90 %
Andel fjäder: 10 %
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Dunjackor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!