Hidden Falls Jacket Boys - ID: A064480

Jack WolfskinHidden Falls Jacket Boys

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Hidden Falls Jacket Boys från Jack Wolfskin

Hidden Falls Jacket Boys är en lätt och funktionell skaljacka för barn från Jack Wolfskin som skyddar din lilla mot vind och regn vilket gör den perfekt för skolan eller fritidsaktiviteter. Ytterjackan är vattentät och tillräckligt robust för att kunna hantera flera års utomhusäventyr, varefter den kan ärvas av ett syskon. Vid varmt väder kan jackan helt enkelt bäras över en T-shirt. Tyget är så andningsbart att barnen inte kommer bli varma och svettiga ute på lekplatsen.
 • Material: 100% Polyester
Egenskaper för Hidden Falls Jacket Boys:
Membran: Texapore
Vikt: 280 g
Huvudmaterial: Polyester
Huva: Fast
Membranteknik: 2-lagers
Antal fickor: 2 st
Vattenpelare: 10 000 mm
Andningsförmåga: 6000 gram/m2/24h
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Skaljackor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!