Highland Trail 45 Women - ID: A073124

Jack WolfskinHighland Trail 45 Women

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Highland Trail 45 Women från Jack Wolfskin

Highland Trail 45 Women är en rymlig och bekväm vandringsryggsäck från Jack Wolfskin som är perfekt om du planerar en längre vandring och behöver tillräckligt med utrymme för dina kläder, utrustning och annat. Den är utrustad med det höjdjusterbara X-TRANSITION-bärsystemet. Bärsystemet är extremt bekvämt, ger bra ryggventilation och gör det lättare att bära tunga laster. Alla funktioner är ergonomiskt utformade för enkel åtkomst till din utrustning. Topplocket kan plockas bort vid behov. Du kan bära din vattenflaska i det speciella hölstret på höftbältet, och om du vill använda en vätskesystem finns det en ficka för det inuti. Huvudfacket kan nås från toppen eller via den främre dragkedjan.
Egenskaper för Highland Trail 45 Women:
Kön: Dam
Packvolym: 45 L
Vikt: 2030 g
Yttermått cirka (Bredd x Djup x Höjd): 34 x 12 x 58 cm
Höftbälte: Ja
Avtagbart höftbälte: Nej
Bröstrem: Ja
Snölås: Nej
Anpassad för vätskesystem: Ja
Vätskesystem ingår: Nej
Toppöppning: Avtagbart Topplock
Bottenöppning: Ja
Organizer: Nej
Integrerat regnskydd: Ja
Grenrem: Nej
Stolfunktion: Nej
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Vandringsryggsäckar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!