Kampanj

Jack WolfskinHobo King 85 Pack

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Hobo King 85 Pack från Jack Wolfskin

Hobo King 85 Pack från Jack Wolfskin är en extra stor, robust och fullt utrustad reseväska med en mångsidig ficka i locket. Den håller allt du behöver i säkert och välorganiserat förvar när du jobbar eller reser. Biljetter, snacks och andra viktiga småsaker kan förvaras i front och sidofickorna. Medan huvud och botten facket erbjuder massor av plats för kläder och sovsäcken. Smutsiga och rena kläder separeras lätt tack vare det avdelade inre facket. 

Praktiskt och bekvämt bärsystem som är utformat för tunga laster. Du kan förvara din vattenflaska i en hållare på midjebältet. 

Avtagbara kompressions remmar gör det möjligt för dig att fästa din sovsäck eller att pressa ihop innehållet i väskan när den inte är full. Om du vill lämna väskan hemma över dagen kan du enkelt ta av topplocket och använda den som en axelväska.

Det finns dessutom en världskarta i väskan där du kan kryssa av resmål efter resmål.  
Egenskaper för Hobo King 85 Pack:
Kön: Unisex
Packvolym: 85 L
Vikt: 3325 g
Yttermått cirka (Bredd x Djup x Höjd): 94 x 42 x 36 cm
Höftbälte: Ja
Avtagbart höftbälte: Ja
Bröstrem: Ja
Ställbar rygglängd: Ja
Snölås: Ja
Anpassad för vätskesystem: Ja
Vätskesystem ingår: Nej
Toppöppning: Avtagbart Topplock
Frontöppning: Ja
Bottenöppning: Ja
Organizer: Ja
Integrerat regnskydd: Ja
Grenrem: Nej
Fäste för kastlina: Nej
Vapenficka: Nej
Stolfunktion: Nej
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Vandringsryggsäckar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!