Hydropore 3in1 Men - ID: A028449

Jack WolfskinHydropore 3in1 Men

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Hydropore 3in1 Men från Jack Wolfskin

Hydropore 3in1 Men från Jack Wolfskin är andningsbar 3-i ett kombination bestående av en stretchig Hydropore Jacka och en vindtät quiltad väst, vilket är det perfekta valet för fysiskt krävande aktiviteter i kallare väder. Om du någonsin vill bära jackan och västen separat är det bara att dra upp blixtlåset som fäster dem i varandra, så vips har du två separata plagg. Stretchig Hydropore Jacka:
Det innovativa Hydropore
materialet är mångsidigt nog för att kunna användas som ett baslager eller som ett värmande mellanlager. Den har en mjuk insida så den känns bekväm mot huden. Men det är under uthållighetssporter som det verkligen visar vad den går för, den andas väldigt bra, torkar snabbt, och har odör förhindrande funktion så att den alltid känns bra att bära.

Vindtät quiltad väst:
Västens Stormlock material och premium Microguard Maxloft Q.M.C isolering gör den både varm och vindtät. Så du kommer inte bli kall på grund av kalla vindar.
                     
                                                                                            Ytterjacka: 100% Polyamid
Foder: 100% Polyester
Inrejacka: 100% Polyester
Egenskaper för Hydropore 3in1 Men:
Antal fickor: 3 st
Andel dun: 60 %
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla 3 i 1 Jackor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!