Hydropore Half Zip Men - ID: A028580

Kampanj

Jack WolfskinHydropore Half Zip Men

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Hydropore Half Zip Men från Jack Wolfskin

Hydropore Half Zip Men är en mångsidig långärmad tröja från Jack Wolfskin som är designad för krävande aktiviteter. Svett och fukt transporteras snabbt från huden till utsidan av tyget och den känns mjuk och skön direkt mot din hud. I lägre temperaturer så funkar den även bra som ett varmt lager, i varmare temperaturer skyddar den dig från UV strålar. 100% Polyester
Egenskaper för Hydropore Half Zip Men:
UV-skyddsfaktor (SPF): 50
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Vardagströjor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!