Just nu - Fri hemleverans!   Gäller vid köp för minst 995 kr.

Hydropore Hooded Jacket Women - ID: A028575

Kampanj

Jack WolfskinHydropore Hooded Jacket Women

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Hydropore Hooded Jacket Women från Jack Wolfskin

Hydropore Hooded Jacket Women är en mångsidig jacka från Jack Wolfskin som är utformad för utomhusaktiviteter. Oavsett vad du planerar att göra, så funkar alltid denna innovativa jacka i Hydropore Material. Bär den när du vandrar i bergen på sommaren, när du behöver ett lätt plagg med UV Skydd (UV 50+). Eller bär den som ett värmande mellanlager i kyligare, regnigt väder. Jackan transporterar bort fukt snabbt och känns torr mot din hud. 100% POLYESTER
Egenskaper för Hydropore Hooded Jacket Women:
Material: Syntet
Dragkedja: Hellång
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!