Iceguard Skirt - ID: A058246

Jack WolfskinIceguard Skirt

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Iceguard Skirt från Jack Wolfskin

Iceguard Skirt är en varm, vindtät och vattentålig vinterkjol från Jack Wolfskin som är tillverkad av återvunnet material. Iceguard har en extra varm syntetfiberfyllning. Fyllningen påverkas inte av fukt, och det lätta yttre tyget är vindtätt och vattentåligt, så kjolen bibehåller sin isoleringsprestanda även i regn och snö. Du kan para ihop kjolen med ett par varma leggings eller ha den som en back-up i packningen. Den packas enkelt ner i packpåsen som ingår, och tar liten plats i packningen.
 • Yttermaterial: 100% Polyester. Foder: 100% Polyamid. Fyllning: 100% Polyester
Egenskaper för Iceguard Skirt:
Material: Polyester
Längd: Knälång (över knä)
Modell: Rak
Vattenavvisande: Ja
Foder: Varmfodrade
Vindtät: Ja
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Kjolar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!