Jungle Shorts Boys - ID: A028572

Kampanj

Jack WolfskinJungle Shorts Boys

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Jungle Shorts Boys från Jack Wolfskin

Jungle Shorts Boys är ett par lätta och stretchiga sommarshorts från Jack Wolfskin med bra UV skydd. De är lätta och luftiga vilket gör dem perfekta för soliga sommardagar. Stretchtyget erbjuder också bra rörelsefrihet till ditt barn så de kan leka obehindrat. Och om de skulle vara ute i regnet eller leka vid strandkanten torkar shortsen snabbt igen. 100% POLYESTER
Egenskaper för Jungle Shorts Boys:
Huvudmaterial: Polyester
UV-skyddsfaktor (SPF): 30
Antal framfickor: 2 st
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!