Jungle Shorts Girls - ID: A028573

Kampanj

Jack WolfskinJungle Shorts Girls

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Jungle Shorts Girls från Jack Wolfskin

Jungle Shorts Girls från Jack Wolfskin är ett par lätta och stretchiga sommarshorts med bra UV skydd. De passar utmärkt för soliga sommar dagar eftersom de är så luftiga, dessutom erbjuder det stretchiga materialet obehindrad rörelsefrihet till ditt barn. Om de skulle bli blöta i regnet eller vid strandkanten torkar de på nolltid. Lager 1: 100% POLYESTER
Lager 2: 100% POLYAMID
Egenskaper för Jungle Shorts Girls:
Huvudmaterial: Polyester
UV-skyddsfaktor (SPF): 30
Stretch: Ja
Antal framfickor: 2 st
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!