Kalahari Shorts Men - ID: A028539

Jack WolfskinKalahari Shorts Men

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Kalahari Shorts Men från Jack Wolfskin

Kalahari Shorts Men från Jack Wolfskin är ett par lätta och snabbtorkande shorts med bra UV skydd. Supplex materialet ger shortsen en avslappnad, luftig känsla och de torkar snabbt vilket är smidigt om du behöver tvätta dem lite snabbt eller blir överraskad av regnet. Dessutom tar de upp minimalt med plats i din resväska.
Egenskaper för Kalahari Shorts Men:
Huvudmaterial: Syntet
UV-skyddsfaktor (SPF): 40
Antal fickor: 5 st
Antal bakfickor: 2 st
Antal framfickor: 2 st
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!