Kids Zenon Jacket - ID: A047699

Jack WolfskinKids Zenon Jacket

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Kids Zenon Jacket från Jack Wolfskin

Kids Zenon Jacket är en barnjacka från Jack Wolfskin. Jackan passar bra till aktiva dagar ute i snön. Stormlock-materialet gör jackan vindtät och slitstark. Jackan är fodrad med syntetiska fibrer som tål fukt bra. Blir fibrerna blöta värmer de lika bra ändå. Yttermaterialet är snabbtorkande. Yttermaterial: 100% Polyester
Foder: 100% Polyester
Fyllning: 100% Polyester
Egenskaper för Kids Zenon Jacket:
Vattentät: Nej
Vikt: 430 g
Huvudmaterial: Polyester
Vaddering: Varmt vadderad
Huva: Fast
Vindtät: Ja
Justerbar midja: Nej
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Höstjackor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!