La Cumbre Trail Jacket - ID: A028576

Kampanj

Jack WolfskinLa Cumbre Trail Jacket

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om La Cumbre Trail Jacket från Jack Wolfskin

La Cumbre Trail Jacket från Jack Wolfskin är en väldigt varm, vindresistent och stretchig fleecejacka med huva och tumhål. Passar bra på vandringen när det är lite kyligare. Med La Cumbre Trail Jacket så får du större rörelsefrihet och mer skydd från väder och vind. Detta tack vara både stretchen och passformen. Luvan har en elastisk kant som håller tätt och skyddar från kylan, medan tumhålen erbjuder både rörelsefrihet och skydd från kylan eftersom de försluter dina armleder och händer.

De två upphöjda fickorna är lätt tillgängliga även när du bär en ryggsäck med midjebälte.


100% POLYESTER 
Egenskaper för La Cumbre Trail Jacket:
Dragkedja: Hellång
Huva: Fast
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!