Lakeside Mosquito Cap Kids - ID: A051163

Kampanj

Jack WolfskinLakeside Mosquito Cap Kids

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Lakeside Mosquito Cap Kids från Jack Wolfskin

Lakeside Mosquito Cap Kids är en funktionell keps från Jack Wolfskin som skyddar ditt barn från solen och myggor. Kan bäras som en vanlig keps, men vid behov kan ett tyg stycke fällas ner över nacken för att skydda ditt barn från solen. Om det är riktigt myggigt kan även ett myggnät fällas ner och dras åt runt halsen så att myggen inte kan ta sig in. Kepsen är gjord utav ett mycket tätstickat material som gör det omöjligt för myggen att ta sig igenom.
 • Barnstorlekar
 • Material: Lager 1: 74% Polyamid, 26% Ekologisk bomull. Lager 2: 100% Polyester. Lager 3: 100% Polyamid. Foder: 100% Polyester
Egenskaper för Lakeside Mosquito Cap Kids:
Foder: Nej
Material: Syntet
UV-skyddsfaktor (SPF): 40
Ventilerad: Ja
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Kepsar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!