Liberty Pants - ID: A028540

Jack WolfskinLiberty Pants

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Liberty Pants från Jack Wolfskin

Liberty Pants är ett par stretchiga vardagsbyxor från Jack Wolfskin. De kommer vara bekväma oavsett om du är ute och reser eller vandrar genom skogen. Materialet har en stor andel organisk bomull vilket ger dem en väldigt mjuk textur. Och om du behöver klättra över stock och sten när du är ute och vandrar så erbjuder stretchen i materialet stor rörelsefrihet. 60% Polyester, 37% Bomull (organisk) 3% Elastan
Egenskaper för Liberty Pants:
Huvudmaterial: Bomull
Vindtäta: Nej
Stretch: Ja
Antal bakfickor: 2 st
Antal framfickor: 2 st
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Vandringsbyxor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!