Looks Cool - ID: A064519

Jack WolfskinLooks Cool

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Looks Cool från Jack Wolfskin

Looks Cool är en robust sportbag för barn från Jack Wolfskin som passar perfekt till skolan. Huvudfacket är stort nog för gympakläder, handdukar och annat som kan behövas. Svettiga kläder eller blöta handdukar kan sen placeras i det ventilerade sidofacket, så att resten av packningen inte blir blöt. Detaljer i reflex ger extra synlighet i mörkret.
 • Passar barn i åldrarna 6 och uppåt
Egenskaper för Looks Cool:
Vattentät: Nej
Mått Längd x Bredd x Höjd: 220 x 80 x 380 mm
Packvolym: 20 L
Vikt: 510 g
Laptopfack: Nej
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Axelväskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!