Men's Apex Summer Peak Jacket - ID: A051086

Kampanj

Jack WolfskinMen's Apex Summer Peak Jacket

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's Apex Summer Peak Jacket från Jack Wolfskin

Men's Apex Summer Peak Jacket är en robust, andningsbar skaljacka från Jack Wolfskin som har en avtagbar huva och en system-dragkedja. Skaljackans huva, axlar och ärmar består av ett robust ripstop-tyg som är konstruerat för att motstå slitage som orsakas av remmarna på ryggsäcken. Fram och baksida är gjord av ett extra mjukt tyg som erbjuder stor rörelsefrihet och hög komfort. Om vandringsleden tar dig högt upp i bergen kan du enkelt koppla ihop jackan med en kompatibel fleecejacka för att skapa en varmare jacka.
 • Herrstorlekar
 • Material: Lager 1: 100% Polyester. Lager 2: 100% Polyamid. Foder 1: 100% Polyamid. Foder 2 : 100% Polyester
Egenskaper för Men's Apex Summer Peak Jacket:
Membran: Annat
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Skaljackor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!