Men's Argon Thermic Jacket - ID: A058295

Jack WolfskinMen's Argon Thermic Jacket

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's Argon Thermic Jacket från Jack Wolfskin

Men's Argon Thermic Jacket är en väldigt varm och andningsbar isolerad jacka från Jack Wolfskin med en duliknande syntetfiberfyllning. Microguard Superloft fyllningen är inte fukt känslig, känns lika lätt som dun och värmer ordentligt. ARGON THERMIC kombinerar också maximal värme med maximal loftkapacitet, vilket gör denna jacka till ett bra alternativ till en klassisk dunjacka. Det vindtäta och slitstarka Stormlock yttermaterialet stänger ute den kalla vinden så att du slipper frysa.
 • Herrstorlekar
 • Fabric & Lining: 100% Polyamide. Filling: 100% Polyester
Egenskaper för Men's Argon Thermic Jacket:
Vattentät: Nej
Vikt: 610 g
Huvudmaterial: Polyamid
Huva: Fast
Antal fickor: 2 st
Vindtät: Ja
Fyllning: Syntet
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Mellanlagersjackor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!