Men's Caledon Jacket - ID: A064434

Jack WolfskinMen's Caledon Jacket

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's Caledon Jacket från Jack Wolfskin

Men's Caledon Jacket är en skaljacka från Jack Wolfskin som är tillverkad i 100% återvunnet, sammetsmjukt tyg som har alla funktioner du behöver när du är ute mycket i vind och regn. Om regnet öser ner kan du enkelt justera huvan för bättre skydd. Värdeföremål kan säkert stuvas ned i de två fickorna med dragkedja. Med den jackan krävs det mer än lite regn för att du ska behöva hålla dig inomhus!
 • Herrstorlekar


Egenskaper för Men's Caledon Jacket:
Membran: Texapore
Vikt: 635 g
Huva: Fast
Membranteknik: 2-lagers
Antal fickor: 3 st
Vattenpelare: 20 000 mm
Andningsförmåga: 15 000 gram/m2/24h
Stretch: Nej
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Skaljackor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!