Men's Horizon Hooded Jacket - ID: A078953

Jack WolfskinMen's Horizon Hooded Jacket

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 6-8 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's Horizon Hooded Jacket från Jack Wolfskin

Men's Horizon Hooded Jacket är en stretchig och robust fleecejacka från Jack Wolfskin som är perfekt som ett lättare ytterplagg eller som ett mellanlager under en skaljacka. Materialet är fukttransporterande och andningsbart, och insidan är borstad för extra värmande egenskaper. Och om öronen blir kalla kan du bara dra upp huvan som har en lite mer åtsittande passform.
 • Herrstorlekar
 • Material: 100% Polyester
Egenskaper för Men's Horizon Hooded Jacket:
Material: Polyester
Dragkedja: Hellång
Huva: Fast
Antal fickor: 2 st
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Mellanlager Tröjor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 6-8 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!