Men's Kanuka Ridge Pants - ID: A051096

Kampanj

Jack WolfskinMen's Kanuka Ridge Pants

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's Kanuka Ridge Pants från Jack Wolfskin

Men's Kanuka Ridge Pants är väldigt andningsbara skalbyxor från Jack Wolfskin som har full längdssidor och robust förstärkning. De är gjorda av ett miljövänligt, 100% återvunnet TEXAPORE ECOSPHERE-tyg. Tyget har en texturerad, hudvänlig omvänd sida, så KANUKA RIDGE PANTS är också bekväma att bära över din shorts. Om du är ute på spåret och det plötsligt börjar regna är det bara att dra dem över dina stövlar och träningsbyxor. Långa dragkedjor längs med utsidan av benen gör det extra enkelt att få av och på byxorna, och även att ventilera. Byxorna passar också utmärkt för cykling.
 • Herrstorlekar
 • Material: 100% Polyester
Egenskaper för Men's Kanuka Ridge Pants:
Justering i benslut: Ja
Huvudmaterial: Polyester
Membran: Texapore
Vikt: 495 g
Membranteknik: 3-lagers
Vattenpelare: 20 000 mm
Andningsförmåga: 15 000 gram/m2/24h
Stretch: Ja
Förstärkta partier: Ja
Bib: Nej
Hängslen: Nej
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Skalbyxor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!