Men's Lakeside Jacket - ID: A051198

Jack WolfskinMen's Lakeside Jacket

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's Lakeside Jacket från Jack Wolfskin

Men's Lakeside Jacket är en lätt jacka från Jack Wolfskin som erbjuder insekts och UV-skydd. Jackan är gjord av det lätta och andningsbara FUNCTION 65 ANTI-MOSQUITO UV-tyget. Tyget har en väldigt tät väv som gör det omöjligt för insekter att bita igenom. Det ger också 40+ UV-skydd. Jackan är utrustad med en stor huva för extra skydd. Perfekt för resor i varmare klimat, eller under sommaren, när myggor och andra insekter kan vara en olägenhet och i vissa fall även farliga.
 • Herrstorlekar
 • Material: 74% Polyamid, 26% Ekologisk bomull
Egenskaper för Men's Lakeside Jacket:
Vikt: 340 g
Huvudmaterial: Polyamid
Huva: Fast
Antal fickor: 2 st
Stretch: Nej
Justerbar midja: Nej
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Vandringsjackor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!