Jack WolfskinMoab Jam 30

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Moab Jam 30 från Jack Wolfskin

Moab Jam 30 är en stor sportryggsäck från Jack Wolfskin med ett flexibelt, kroppsnära bärsystem och ett stort hjälmfack på framsidan. Sportig, flexibel och fokuserad på det nödvändiga, det tre ord som summerar Moab Jam 30. Denna dagryggsäck kommer ta dig upp för ditt favoritberg, och ner för backen när du cyklar. Moab Jam har en rad med olika funktioner som gör dem perfekta för flera olika aktiviteter. Den har bland annat än fack för din hjälp och LED ljus fästen så att du syns tydligt när du cyklar. När du vandrar kan du dessutom fästa dina vandringsstavar till väskan.
 • ACS tight bärsystem som inte hämmar din rörelsefrihet. Väskan sitter så nära din kropp att du enkelt kan kontrollera belastningen från packningen. Den centrala luftkanalen längs med ryggen håller dig sval och torr.
 • Justerbar bröstrem med vissla
 • Kompressionsremmar på sidorna
 • Reflexer
 • Stort huvudfack men inre ficka som även går att använda för en vätskebehållare, främre ficka, elastiskt hjälmfack, ficka i midjebältet
 • Organizer i främre facket, förvara dina småsaker härCROSS RIP 210D: Väldigt lätt och slitstarkt Ripstop material (base)
 • CROSSLINK PE: Extra fast, kors-länkat polyeten material med orubblig styrka (back) 

Egenskaper för Moab Jam 30:
Kön: Unisex
Packvolym: 30 L
Vikt: 960 g
Yttermått cirka (Bredd x Djup x Höjd): 30 x 11 x 50 cm
Höftbälte: Ja
Bröstrem: Ja
Anpassad för vätskesystem: Ja
Toppöppning: Dragkedja
Organizer: Ja
Integrerat regnskydd: Ja
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Vandringsryggsäckar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!